De nieuwste technologie hand in 
hand met de natuur

VEEL GESTELDE
VRAGEN

Hydroxyl is een molecuul dat bestaat uit een zuurstofatoom en een waterstofatoom OH. Deze combinatie is zeer onstabiel en probeert zijn stabiliteit te herstellen door een waterstofatoom te hechten en een watermolecuul te worden. Een natuurlijk en onschadelijk proces. Om deze waterstof te krijgen, moet je het "stelen" van een ander product dat in de lucht aanwezig is, of het nu van chemische of biologische oorsprong is. Dit soort reactieve moleculen worden radicalen genoemd en worden vaak geproduceerd in natuurlijke omgevingen.

De hydroxylradicaal is in staat om bijna elke verbinding te breken, zoals VOS (vluchtige organische stoffen), die min of meer gecompliceerde ketens van koolwaterstoffen zijn (waterstofkoolstof en zuurstof HCO), de OH trekt de waterstof af van deze verbindingen en breekt ze in verbindingen die elk kleiner zijn totdat het is gereduceerd tot H2O of CO2, zowel natuurlijke als onschadelijke verbindingen.

Evenzo worden ziekteverwekkers, virussen en bacteriën beschermd door een oppervlakkige laag bestaande uit waterstof die, ook door de hydroxylen afbreekt en snel inactief wordt.

Hydroxylen komen in de natuur voor in twee verschillende processen. Een op het troposferische niveau als gevolg van de reactie van ultraviolet licht met waterdamp en ozon.

De tweede op het aardse niveau door de reactie van olefinen of oliedruppels die aanwezig zijn in bladeren, bloemen en vruchten, die reageren met de oxidanten die aanwezig zijn in de lucht, zuurstof en ozon, waarbij grote hoeveelheden .OH worden gevormd, zowel overdag als 's nachts zonder de noodzaak van interventie met ultraviolet licht.

De afgifte van hydroxylen in binnen omgevingen voor de eliminatie van virussen en bacteriën wordt sinds 1960 toegepast met behulp van natuurlijke olefinebases uit citrusvruchten, aromatische kruiden, zaden, enz.

Het eerste hydroxyl-creatieproces werd Open Air Factor of Free Air Factor genoemd, omdat het bestond uit het repliceren van de omstandigheden die in de open lucht in een gesloten ruimte bestonden.

Daarom heeft het een testgeschiedenis van meer dan 80 jaar. De efficiëntie en veiligheid zijn aangetoond in onafhankelijke laboratoria, universiteiten, ziekenhuizen, scholen, keukens, dierenartsen, kantoren, enz.

Maar nu is het, met de huidige technologie en na meer dan 10 jaar ontwikkeling, mogelijk geweest om het hydroxyl-creatieproces te optimaliseren en een draagbaar systeem te ontwerpen tegen een betaalbare prijs.

Deze technologie is uitgebreid getest en heeft de strengste certificeringen en rapporten die dit bewijzen.

Het unieke kenmerk van deTRILIROS-technologie is dat het continu een constante stroom van hydroxylen genereert in een binnen omgeving, ongeacht de omgevingsomstandigheden, temperatuur, relatieve vochtigheid en verontreinigingen.

De omgevingsomstandigheden worden niet gewijzigd door de werking van de Raycono luchtzuiveringsapparaten. Verandert de temperatuur of relatieve vochtigheid niet.

Airconditioning behandelt de lucht alleen thermisch, het koelt of verwarmt. De hydroxyltechnologie van Raycono verbetert de luchtkwaliteit en "desinfecteert" de binnen omgeving van uw huis, kantoor of welke ruimte dan ook, zowel in de lucht als aan de oppervlakte.

UITERAARD!

De Raycono luchtzuiveringsapparaten zijn volledig onschadelijk voor mens, plant en dier. Verbetert de luchtkwaliteit en vermindert de overdracht van ziekteverwekkers door ze uit de omgevingslucht en op oppervlakken te verwijderen. Mensen en dieren zijn geëvolueerd met hydroxylen in de natuurlijke omgeving. In natuurlijke ruimtes zoals bossen, oerwouden of bergen zijn er veel grotere hoeveelheden hydroxyl.

Ja, dit soort centra zijn degenen die het meest om gezondheid geven, in feite is deze technologie al te vinden in veel gezondheidscentra, klinieken, ziekenhuizen, professionele consultaties, enz.

Met Raycono kunt u binnenshuis hygiënische omstandigheden handhaven, waardoor de overdracht van bacteriën en virussen wordt verminderd. Momenteel wordt deze technologie ook gebruikt in openbare instellingen over de hele wereld, omdat verwacht wordt dat deze een actieve rol zal spelen bij het aanzienlijk verminderen van de aanwezigheid van virussen en andere pathogenen.

De Raycono luchtzuiveringsapparaten werken door het genereren van een kettingreactie die het hoogste punt bereikt in 4 uur, vanaf dat moment wordt aanbevolen om de apparatuur constant aan te laten staan ​​om deze schone atmosfeer te behouden.

De apparatuur verbruikt heel weinig, het verbruik is praktisch onmerkbaar. Als de apparatuur het hele jaar door 24 uur per dag aanstaat, blijkt uit een onderzoek dat het maximale verbruik minder dan € 2 bedraagt.

Raycono luchtzuiveringsapparaten zijn in minder dan een uur effectief gebleken voor virussen en andere vernevelde pathogenen. De standaardtijd is 4 uur binnen een ruimte tot 50 m2. Bij veel vervuiling kan het langer duren. Als de kamer eenmaal is "schoongemaakt", blijft dit echter zo zolang het apparaat in werking is.

U zult merken dat de kwaliteit van uw binnenlucht is verbeterd, het is 'frisser' en er zal een merkbare vermindering van geurtjes zijn.

Afhankelijk van het gekochte unitmodel, kunt u de sensoren in de apparatuur controleren op zowel VOS als deeltjes in de lucht. U kunt ook verbinding maken met de mobiele applicatie om een ​​exacte aflezing te maken van de parameters voor de omgevingskwaliteit die door uw Raycono luchtzuiveringsapparaten worden geleverd.

Hydroxylen kunnen niet worden gedetecteerd door de menselijke neus. Afhankelijk van het gekochte model kunt u echter, als u uw neus dicht bij de luchtuitlaat van het apparaat houdt, de gebruikte olefinebasis ruiken, zoals een citroengeur of een frisse geur die lijkt op de geur van waterstofperoxide.

Deze geur is alleen waarneembaar net buiten de apparatuur.

Afhankelijk van het model produceert het apparaat maximaal tussen de 12-20 (dB) op één meter afstand, da's minder geluid dan een laptop.

Triliros-technologie is stil, het heeft ook een nachtmodus waarbij het geluidsniveau met bijna de helft wordt verminderd en er geen indicatielampjes branden.

Afhankelijk van het model van 4 tot 15w.

Een huishoudelijke LED-lamp verbruikt tot 3 keer meer.

Raycono luchtzuiveringsapparaten elimineert schimmels en deeltjes die mogelijke veroorzakers zijn van allergische aandoeningen, dus de verbetering van de symptomen bij mensen met allergieën of aandoeningen van de luchtwegen is opmerkelijk.

Veel van de klanten die het hebben gekocht, hebben grote verbeteringen gemeld bij verschillende soorten allergieën en aandoeningen van de luchtwegen.

In feite zijn er verschillende onderzoeken die de concentratie van hydroxylen in verband brengen met verbeteringen bij ademhalings- en allergische aandoeningen.

VORIGE PAGINA