De nieuwste technologie hand in 
hand met de natuur

Hydroxyl
technologie

Raycono KA822 
Luchtdesinfectie 

Virussen, bacteriën of schimmels in de lucht: ze zijn er altijd. Maar ze worden pas een probleem wanneer ze infecties overdragen. En precies dat gaan wij tegen. Wij staan garant voor gezonde, virusvrije lucht.

De realiteit is dat gifstoffen, allergenen, virussen en bacteriën in de lucht rondzweven wanneer je binnenshuis bent. Die onzuiverheden kunnen niet alleen uw comfort beïnvloeden, maar ook uw gezondheid. 

Vooral tijdens de koudere maanden vormen geforceerde hitte en gerecyclede lucht gezondheidsrisico's als ze ongefilterd zijn.

HAND IN HAND MET DE NATUUR

R A Y C O N O  reinigt lucht & oppervlakken in iedere ruimte

Raycono luchtsterilisators zijn gebaseerd op de luchtreinigingstechnologie van het International Space Station (NASA). 

Omdat de geavanceerde gepatenteerde technologie van triliros het luchtdesinfectie- en zuiveringsvermogen aanzienlijk verbetert, zijn ze een nieuwe generatie luchtsterilisatoren die een mens-machine coëxistentie kunnen realiseren. 

Toepasbaar op alle binnenscenario's, zoals thuisruimte, commerciële ruimte, openbare ruimte en industriële ruimte, kunnen ze effectief formaldehyde en stof in het binnenmilieu verwijderen en schadelijke elementen zoals virussen en slechte bacteriën efficiënt doden. 

De KA822 is getest en gecertificeerd door internationale autoriteiten en heeft aangetoond dat het sterilisatiepercentage kan oplopen tot 99,99%. Als gevolg hiervan kan de binnenlucht langdurig worden gesteriliseerd en gezuiverd, wat effectief de hygiëne en schone binnenlucht garandeert.

Raycono KA822 is een stille en zeer efficiënte moderne luchtsterilisator. Het kan worden toegepast in badkamers, keukens, slaapkamers en kantoren. Afhankelijk van de oppervlakte kunnen meerdere units in dezelfde ruimte gecombineerd worden om maximale zuivering te bereiken en u een veilige en behaaglijke leefomgeving te bieden.

Sterilisatiepercentage:
99.99% gebaseerd op verscheidene testen

Geïnitieerd door NASA over sterilisatie van ruimtevaartuigen
Hydroxyl Sterilisatie Technologie

Filters

7. Ionen afgifte

6. UV steralisatie

2. Koolstoffilter

5. HEPA filter

4. Sterielfilter

3. Carbonfilter

1. Aluminium filter

FILTERS WISSELEN

- De RC30 0 heeft 5 filters in de machine, het eerste filter is een voorfilter, deze kan je 2x p/mnd. reinigen door uit te spoelen. Vervangen is niet nodig zolang dit filter niet beschadigd raakt.

- Het 2e & 3de filter is een 'Cold Touch' koolstoffilter + Honingraat actief koolfilter, elke 2 mnd. reinigen met een stofzuiger.
 

- Het 4e & 5de filter is een antibacterieel katoenen filter + HEPA-filter. Vermijd directe blootstelling aan brandend zonlicht.  
Om de 2 maanden schoon te maken.

- 6 & 7 op de afbeelding met filters zijn twee ingebouwde elementen en hoeven/kunnen NIET gereinigd te worden.
 
- De 2e en 3e filters zijn niet wasbaar, stel voor om ze elke 9 maanden te vervangen. Afhankelijk van de luchtkwaliteit van de gebruiksomgeving, kan een filter langer worden gebruikt als de lucht in de gebruiksomgeving schoon is.

Het blauwe filter van het waterreservoir dient 1x per jaar te worden vervangen.

Intelligent sensorsysteem

Het kan het luchtzuiveringssysteem automatisch aanpassen aan de luchtkwaliteit van de ruimte.
Het kan de ventilatorsnelheid aanpassen aan de luchtkwaliteit, kwaliteitsweergave:

SLECHT (ROOD)     NORMAAL (GEEL)     GOED (GROEN)

PRODUCT INFOR​MATIEBLAD (klik op de afbeelding)

Overal inzetbaar

DISCLAIMER: MediQapp gebruikt verschillende methoden om de functionaliteit van onze producten te testen. Gebruikers kunnen de specifieke toepassing en omgevingsomstandigheden evalueren bij het maken van een beoordeling van de innovatieve voordelen van de technologie. Mensen dienen tevens redelijke veiligheidsmaatregelen nemen om de overdracht van ziekteverwekkers, waaronder SARS-CoV-2, te voorkomen. U kunt niet alleen vertrouwen op onze producten om het te isoleren of de verspreiding ervan te voorkomen. Het is belangrijk om te voldoen aan alle volksgezondheidswetten en richtlijnen die zijn uitgegeven door nationale autoriteiten, inclusief richtlijnen die zijn gepubliceerd door de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO), het European Center for Disease Prevention Control (ECDC), Centers for Disease Controle en Preventie (CDC), inclusief maar niet beperkt tot sociale afstand, handhygiëne (BIOTEC 8), hoestetiquette en het gebruik van gezichtsmaskers.