De nieuwste technologie hand in 
hand met de natuur

Hydroxyl
technologie

Raycono RC200 
Luchtdesinfectie 

Virussen, bacteriën of schimmels in de lucht: ze zijn er altijd. Maar ze worden pas een probleem wanneer ze infecties overdragen. En precies dat gaan wij tegen. Wij staan garant voor gezonde, virusvrije lucht.

De realiteit is dat gifstoffen, allergenen, virussen en bacteriën in de lucht rondzweven wanneer je binnenshuis bent. Die onzuiverheden kunnen niet alleen uw comfort beïnvloeden, maar ook uw gezondheid. 

Vooral tijdens de koudere maanden vormen geforceerde hitte en gerecyclede lucht gezondheidsrisico's als ze ongefilterd zijn.

Raycono triliros luchtsterilisators zijn gebaseerd op de luchtreinigingstechnologie van het International Space Station (NASA). 

Omdat de geavanceerde gepatenteerde technologie van triliros het luchtdesinfectie- en zuiveringsvermogen aanzienlijk verbetert, zijn ze een nieuwe generatie luchtsterilisatoren die een mens-machine coëxistentie kunnen realiseren. 

Toepasbaar op alle binnenscenario's, zoals thuisruimte, commerciële ruimte, openbare ruimte en industriële ruimte, kunnen ze effectief formaldehyde en stof in het binnenmilieu verwijderen en schadelijke elementen zoals virussen en slechte bacteriën efficiënt doden. 

De RC200 is getest en gecertificeerd door internationale autoriteiten zoals SGS en heeft aangetoond dat het sterilisatiepercentage kan oplopen tot 99,99%. Als gevolg hiervan kan de binnenlucht langdurig worden gesteriliseerd en gezuiverd, wat effectief de hygiëne en schone binnenlucht garandeert.

RC200 is een stille en zeer efficiënte moderne micro-luchtsterilisator. Het kan worden toegepast in badkamers, keukens, slaapkamers en kantoren. Afhankelijk van de oppervlakte kunnen meerdere units in dezelfde ruimte gecombineerd worden om maximale zuivering te bereiken en u een veilige en behaaglijke leefomgeving te bieden.

FILTERS WISSELEN

De RC200 heeft één filter waarvan wij adviseren deze eens in de 8 maanden te vervangen (gebaseerd op het gebruik van de 2e stand om de 8 uur per dag). Afhankelijk van de luchtkwaliteit van de gebruiksomgeving, kan één filter langer worden gebruikt als de luchtkwaliteit hoog is. Wij adviseren het filter niet te wassen om beschadiging van het apparaat te voorkomen! Wel dient het filter bij intensief gebruik regelmatig even gestofzuigd te worden.

Stil, geniet van de rust

40dB wanneer een mug vliegt
< 36dB wanneer AS300 werkt (slaapmodel)


Raycono-luchtsterilisator produceert zeer weinig geluid, minder dan een mug produceert als hij vliegt. 
Beschermt je slaap de hele nacht.

Onschadelijk om te 

Hydroxyltechnologie is een volledig veilige technologie voor de mens.

De RC200 produceert geen geur/radicalen maar alleen schone lucht. Een noodzakelijke sterilisator die u thuis, op kantoor, in de auto gebruikt.

Geur verwijderen 

Raycono luchtsterilisator elimineert ook onaangename geuren binnenshuis die typisch worden geassocieerd met het toilet. Het verwijderen van geuren is bijna net zo eenvoudig als de stekker in het stopcontact steken en de machine zijn werk laten doen.

Gebruik in een voertuig

RC200 is uitgerust met een extra sigarettenaanstekeradapter en 2 riemen die het apparaat kunnen bevestigen. druk op een knop om frisse lucht te krijgen voordat uw rit begint. Voor in de auto, schoolbusje, taxi, touringcar, caravan of camper.

DISCLAIMER: MediQapp gebruikt verschillende methoden om de functionaliteit van onze producten te testen. Gebruikers kunnen de specifieke toepassing en omgevingsomstandigheden evalueren bij het maken van een beoordeling van de innovatieve voordelen van de technologie. Mensen dienen tevens redelijke veiligheidsmaatregelen nemen om de overdracht van ziekteverwekkers, waaronder SARS-CoV-2, te voorkomen. U kunt niet alleen vertrouwen op onze producten om het te isoleren of de verspreiding ervan te voorkomen. Het is belangrijk om te voldoen aan alle volksgezondheidswetten en richtlijnen die zijn uitgegeven door nationale autoriteiten, inclusief richtlijnen die zijn gepubliceerd door de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO), het European Center for Disease Prevention Control (ECDC), Centers for Disease Controle en Preventie (CDC), inclusief maar niet beperkt tot sociale afstand, handhygiëne, hoestetiquette en het gebruik van gezichtsmaskers.